Deel dit artikel
-

Goldfish Global wil startups helpen aan investeringen of exits

Dave Dirks en Arjan Brienen slaan de handen ineen en starten Goldfish Global. Het bedrijf helpt ondernemers om investeringen op te halen of om een exit of secondary te realiseren.

Dave Dirks heeft meer dan twintig jaar ervaring als venture capital advocaat bij DLA Piper, Certa Legal Group en Steelman; de laatste twee mede opgericht door hem. Hij is ook al sinds 2012 actief als angel investeerder en is partner van investeringsfondsen Keadyn, EVO Venture Partners en Velar Capital die wereldwijd investeren in e-commerce, fintech en bedrijfssoftware. Dirks beheert ook investeringen in technologiebedrijven namens verschillende familiekantoren.

Arjan Brienen heeft meer dan twintig jaar ervaring als corporate finance en M&A adviseur bij First Dutch Capital, IMPROVED Corporate Finance en KPN. Hij is sinds 2010 ook actief als angel investeerder en als co-founder van verschillende ondernemingen.

De ambitie van Goldfish is om een ‘nauwe partner’ te worden van ondernemers in hun reis van het allereerste begin tot aan de exit en verder.

Goldfish is aan het eind van vorig jaar al ingeschreven en heeft tot nu toe onder de radar geopereerd. Het bedrijf adviseerde succesvol bij twee exits: Customer data platform Squeezely is overgenomen door de Spotler bedrijvengroep in augustus 2021. In maart dit jaar begeleide Goldfish het Nederlandse datafeed management platform DataFeedWatch bij een overname door het in de VS gevestigde e-commerce bedrijf Cart.com.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond