Deel dit artikel
-

Gratis zakentelefoon van Zibb

Zibb.nl, de ondernemerssite van Reed Business, lanceert een mobiele dienst voor de ondernemer: de zibb phone. De dienst geeft de ondernemer overal gratis toegang tot relevante diensten via zijn mobiel of PDA.

Zibb is een samenwerking aangegaan met Vodafone om een speciaal zibb phone abonnement te ontwikkelen samen met I-Wood, Samsung, Curatoren.net en MKB Servicedesk. Bij dit abonnement hoort een gratis telefoontoestel (o.a. Samsung i620), gratis mobiel internet en de mobiele diensten.

Ontvangst van de diensten via zibb phone is gratis voor ondernemers. In ruil daarvoor ontvangt de ondernemer informatie van sponsors. Gebruikers ontvangen een "relevante banner" op hun beeldscherm. Bestaande Vodafone abonnees kunnen desgewenst overstappen.

Volgens Lammertina Klein Obbink, business development manager van Zibb.nl, hebben ondernemers behoefte aan advies op gebied van ondernemersvragen. Met de nieuwe mobiele dienst zibb phone kan de ondernemer bijvoorbeeld de bedrijfsstatus checken waarmee hij een samenwerking wil aangaan.

Deel dit bericht

3 Reacties

Frank Rietveld

leuk, net sinds 15 oktober een nieuw (betaald) ondernemersab. afgesloten bij Vodafone en dan dit….

Alex

@FrankGratis is betrekkelijk; de 'gratis' telefoon kost 22.50/maand op basis van een 2 jarig contract. Ik vermoed daarnaast dat het daadwerkelijk bellen (in ?/min) niet heel goedkoop zal zijn, aangezien het abonnement inclusief internet diensten is.  De zibb tool kan je nog steeds via SMS bestellen, dus in dat opzicht kan je, indien gewenst, gebruik maken van de diensten van Zibb.nl

danny m van der cingel

Beste Lammertina Klein Obbink, Prachtige naam overigens… is dit een advertorial of echt zakelijk nieuws volgens mijn bescheiden mening zou je er goed aan doen te investeren in de kwaliteit vd informatie op de website.  Ondernemers die slim zaken wilen doen gaan toch ook niet naar vodafone.nl voor zakelijke informatie tenslotte en gaan zeker geen 2 jarig abbo aan groet, danny 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond