Deel dit artikel
-

Groeiend Bax-Shop wil reeks fysieke winkels openen

Muziekwinkel Bax-Shop groeide afgelopen jaar met 63 procent en wil naast zijn showroom in Goes meer fysieke winkels op centrale locaties in Nederland openen.

Fysieke winkels worden gezien als een extra, toegankelijk servicepunt voor klanten en dragen bij aan het uitbouwen van het merk. De leiding van het bedrijf gaat hierom dit jaar op zoek naar een aantal centraal gelegen locaties in grote steden.

Bax-Shop was kort voor publicatie niet telefonisch bereikbaar voor toelichting op zijn ‘hybride clicks & Bricks-strategie’. De sites van de winkel voor DJ’s, producenten en muzikanten verwerkten afgelopen jaar 22 miljoen bezoekers.

Hoeveel omzet de miljoenen bezoekers opleverden, houdt het Zeeuwse bedrijf voor zich. Wel claimt het het marktleiderschap in de Benelux, mede door de omzetgroei van 63 procent. In Frankrijk bedroeg de groei 175 procent en in Duitsland kwam het verkooptotaal in het eerste jaar uit op vier miljoen euro, een veelbelovend getal voor de toekomst.

De groei ontwikkelt zich daarmate goed dat de onderneming de naastgelegen tennishal in Goes-Zuid in gebruik nam als uitbreiding van zijn fulfillmentcapaciteit. Doel: toetreding (in eigen woorden: verovering) van de Engelse markt en die van Spanje, Italië en Zweden.

Deel dit bericht

4 Reacties

Breda

Dan lijkt mij een winkel in Breda, de DJ hoofdstad van de wereld een logisch vervolg!

Jantje

Een Apple store is voldoende voor de Bredase DJ’s 🙂

Kees verlee

… dan is het te hopen dat de andere nog te openen winkels wel voldoende gemotiveerd personeel hebben , want in Goes ist helemaal ruk !!!

Cb

Ik zou ze ook heel graag willen zien in Breda. Er is voldoende ruimte richting Steenakker met een grote parkeerplaats Dit is ook dicht bij de snelweg en ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Ook voor mensen die een dagje van willen maken is NAC stadion dicht bij en ook wc Stada stores. Lijkt mij een prima keuze.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond