Deel dit artikel
-

Guapa opent kantoor in Antwerpen

Magento-specialist Guapa E-commerce opent een kantoor in Antwerpen om de groeiende markt daar lokaal te kunnen bedienen.

Het bedrijf uit Leek, ten zuidwesten van de stad Groningen, werkt sinds kort voor een omnichannelspeler in België. Directeur Mathijs Kok wilde daarom een kantoor openen in de nabijheid van zijn klant. “Hiermee zetten wij de eerste stap richting de internationale groeiambities.”

Aan deze uitgave legt hij uit: “Belgen hebben duidelijk een andere cultuur en het feit dat je een locatie in België hebt waar men terecht kan helpt enorm in het perspectief.” De zuidelijke markt wordt momenteel nog bediend vanuit Leek, maar op korte termijn begint Guapa met het werven van lokaal talent in België.

“Wij richten ons in de gehele markt op de omniChannel, B2B- en pureonline-spelers die de ambitie hebben om meer dan vijf miljoen euro online omzet per jaar via het e-commerceplatform te realiseren.”

Deel dit bericht

2 Reacties

Johan

Guapa opent een kantoor in Antwerpen, maar in de volgende zin staat direct dat het personeel nog in Leek zit. Dit lijkt meer op een postbus, als op een volwaardige vestiging. Op hetzelfde adres zit overigens Regus gevestigd. Is dit Emerce update waardig?

Guapa E-commerce

@Johan,

Dank voor je oplettende reactie. Wij zijn zoals het bericht zegt druk bezig met het uitrollen van onze internationale plannen. Het openen van een vestiging in het buitenland pakken wij stapsgewijs aan, en zoals je stelt is de eerste stap een Regus locatie. Emerce had het denk niet geplaatst als ze het niet nieuwswaardig hadden gevonden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond