Deel dit artikel
-

Huwelijksaanzoek via Google Street View

Een simpel huwelijksaanzoek was niet genoeg voor Google-medewerker Michael Weiss-Malik. Hij ging een stap verder en vroeg onder de noemer Proposal 2.0 zijn vriendin ten huwelijk via Google Street View.

Het originele aanzoek, waarop zijn vriendin Leslie overigens ja zei, was niet speciaal genoeg voor de man. Hij deed wat elke rechtgeaarde Silicon Valley geek zou doen: een upgrade naar Proposal 2.0.

Weiss-Malik zocht contact met zijn collega’s van Street View en zij hielpen hem om het aanzoek via de dienst van Google op te zetten. Op het moment dat er een Street View-auto langskwam om foto’s te maken stond hij klaar met een bord in zijn handen waarop zijn huwelijksaanzoek was te lezen. Hij ging dan misschien niet op zijn knieën, origineel was het wel.

Hij hield het aanzoek verborgen voor zijn vriendin en hoopte op de steun van de lezers van zijn site om dit onder de aandacht te brengen van Leslie.

Of zijn vriendin ook het tweede aanzoek met een positief antwoord heeft bekrachtigd, daarover rept Weiss-Malik nog niet op zijn site.

In een soortgelijk geval was er eerder de Amerikaanse Bernie. Een gewone kniebuiging en een ring was niet genoeg voor hem. De nerd programmeerde zijn weg naar het hart van zijn lief. Echte liefde dreef deze softwareprogrammeur tot het hacken van het spelletje Bejeweled, om zo zijn vriendin ten huwelijk te vragen.

Deel dit bericht

1 Reactie

BigFurryMonster

Misschien wil iemand middels deze pagina hieronder zijn vriendin ten huwelijk vragen? Proposal 3.0 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond