Deel dit artikel
-

Philips maakt tandenborstel nog slimmer

Philips heeft in Berlijn een volgende versie van zijn slimme tandenborstel gelanceerd. Deze is uitgerust met sensortechnologie en via Bluetooth gekoppeld aan de Philips Sonicare-smartphone-app.

Gebruikers krijgen daardoor gepersonaliseerde stap-voor-stap-begeleiding en directe feedback. Met een driedimensionale weergave van de mond kan men na het tandenpoetsen de mond in de app bekijken om hun poetstechniek te verbeteren.

Via het online platform Philips HealthSuite kan de app gegevens uitwisselen met tandartspraktijken, zodat mondhygiënisten kunnen aangeven welke gebieden in de mond speciale aandacht nodig hebben.

Het Nederlandse bedrijf lanceerde vandaag in Berlijn ook nog het Philips uGrow-platform voor baby’s. Dat verzamelt uiteenlopende gegevens afkomstig van diverse apparaten, zoals de slimme babymonitor en slimme thermometer van Philips. Die worden weer gecombineerd met informatie over zaken als voedings- en slaappatronen, resulterend in advies over wat ouders kunnen verwachten.

Via de Philips HealthSuite kan het platform tevens worden gekoppeld aan huisarts- en kinderartspraktijken voor optimaal onderbouwde (medische) besluitvorming.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond