Deel dit artikel
-

Impact Retail dankt faillissement aan opkomst e-commerce

Impact Retail, moederbedrijf van onder meer Modern.nl, It’s en Prijstopper, kon het hoofd niet langer boven water houden in een veranderende markt waarin e-commerce zijn intreden heeft gedaan. Dat blijkt uit het faillissementsverslag van de curatoren. Er blijkt geen doorstart van het bedrijf mogelijk te zijn. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Margreeth van Dijk

Mooi artikel, maar hoe word ik als gedupeerde gecompenseerd?

Harry

wat een vreemd bericht. Waarom heeft mediamarkt daar dan geen last van? Ze lijden ook onder prijstransparantie en blijven vruchteloos zoekende op het web

Veilingen Faillissement

Waarom blijft iedereen toch roepen dat al dit soort bedrijven kapot gaan door de opkomst van webshops. Al deze bedrijven hebben zelf ook de kans (gehad) om mee te gaan met de tijd en naast hun traditionele handel een webshop te beginnen. Maar men wil vaak geen genoegen nemen met een wat lagere marge, waardoor ze niet kunnen concurreren met webshops. Concurreren moet mogelijk blijven…..ook tussen gewone winkels en webshops. Probeer als traditionele winkel het eventuele prijsverschil te verklaren door de extra service die je biedt en de productkennis die je hebt, want dit is soms ver te zoeken bij webshops. Uiteraard zitten er aan een fysieke winkel een hoop extra kosten, maar men vergeet vaak dat online marketing ook een hoop geld kost. Als je met een webshop niet hoog scoort in google, dan krijg je de consument ook niet in je winkel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond