Deel dit artikel
-

Impact Retail vraagt uitstel van betaling aan

Het moederbedrijf van Modern.nl, IT’s en Prijstopper heeft uitstel van betaling aangevraagd. Impact Retail wil reorganiseren om in afgeslankte vorm door te gaan.

Dat maakte de directie zojuist met een kort bericht op de site bekend.

“Dat betekent op dit moment dat onze winkels en webshops gesloten zijn. Wanneer u nog een bestelling heeft lopen of een product ter reparatie heeft aangeboden, dan krijgt u van ons persoonlijk bericht.

De directie van Impact Retail bekijkt momenteel onder meer de mogelijkheden van een doorstart van de winkels en webshops.”

(klik voor vergroting)

Modern.nl won afgelopen jaar nog de publieksprijs voor ‘Best Webwinkel’ bij de Thuiswinkel Awards.

De 1.000 medewerkers van het bedrijf is gisterenavond verteld dat ze vandaag niet naar hun werk hoeven te komen.

De keten zou de felle concurrentie met internet niet aan kunnen met de huidige configuratie. Het is niet bekend welk scenario de directie voor ogen heeft met een doorstart.

De webwinkels van Impact Retail boekten over 2009 een gezamenlijke omzet van 69 miljoen euro en stonden daarmee op plaats 22 in de Twinkle 100.

Foto: rev stan (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

IMpact Retail

Namens de klantenservice van IMpact Retail, moederbedrijf van It?s Electronics, Modern.nl en Prijstopper, willen wij graag laten weten dat wij gewoon bereikbaar zijn voor al onze klanten. Kijk op http://www.impactretail.nl voor meer informatie.

Erwin Boogert - Emerce

Waarvan akte.  Verloopt de communicatie per formule http://www.impactretail.nl/info/?PageId=321&MenuId=70 of een centraal punt?

Albert Treur

helemaal failliet.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond