Deel dit artikel
-

ING introduceert kassa voor webwinkels

ING brengt vandaag ‘Kassa Compleet’ op de markt, een kassa voor webwinkels die alle in Nederland gangbare betaalmethodes omvat.

De bank richt zich naar eigen zeggen met name op startende webwinkels. Dat waren er vorig jaar negenduizend. Dit jaar zal dat op ongeveer hetzelfde uitkomen.

De propositie klinkt: “In een oogopslag ziet de ondernemer de binnenkomende order , afgeronde betalingen en zijn omzet. En de volgende werkdag staan de klantbetalingen op zijn rekening.”

Rabobank en ABN AMRO hebben beiden een vergelijkbaar product voor ondernemers met een webshop. Daarnaast kunnen zij kiezen uit een brede waaier payment service providers.

Foto: Jason Costanza (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Alex

Slim van ING! En dan elke mutatie los overboeken op rekening a 10 / 15 cent extra. Wij betaalden 10k per jaar aan de bank. Was niet ideaal elke mutatie gestort krijgen

m

Klopt niet Alex. ING collecteert alle betalingen juist en doet 1 overschrijving per dag om alles bij de winkelier op de rekening te zetten.

M-battery

Voor startende webwinkels lijkt mij een scherp tarief (lage kosten) doorslaggevend. Dat is dit niet. Je moet met ING al meer dan 1000 transacties per maand doen, wil je qua tarief in de buurt komen van concurrenten. Een chargeback van maar liefst €27,50 (?) en je bent minimaal € 137,40 per jaar aan vaste abonnementskosten kwijt en (op dit moment) geen Belgisch Bankcontact/MisterCash. M-battery laat deze kassa in ieder geval niet rinkelen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond