Deel dit artikel
-

Innovatiechef KPN naar Ilse

Amos Kater, nu nog innovatiechef bij KPN, wordt met ingang van 15 januari 2008 Chief Technology Officer (CTO) Online bij ilse media.

In deze functie wordt Kater verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van innovatieve strategieën van de ilse media groep en de Sanoma Online organisatie. Ook gaat hij zich bezighouden met de uitrol van bedrijfsbrede online activiteiten voor beide organisaties.

Kater (39) komt tevens het Management Team van ilse media versterken en gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de online groeistrategie van Sanoma als concern, zo laat ilse media werken.

Kater heeft na zijn studie Technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente diverse functies bij KPN vervuld, waarvan de eerste periode bij het vaste net, daarna acht jaar bij mobiel gevolgd door enkele jaren KPN hoofdkantoor. Hier heeft hij diverse strategie- en projectposities bekleed. Zijn laatste functies waren Directeur Groep Innovatie & Technologie Strategie en Programma Directeur mCommerce.

Kater gaat rapporteren aan Paul Molenaar, CEO ilse media en COO Online & Media Innovatie van Sanoma Uitgevers.

Deel dit bericht

7 Reacties

Leonard Wolters

Gefeliciteerd ! Ik ben van mening dat Amos een zeer welkome aanvulling is voor het team van Ilse Media. Ik kijk uit naar alle nieuwe ideeen en strategieen, zeker met het oog op het mobiel domein.  

Don van Riet mgt cons ICT

Zal wel samenhangen met de recente verandering in strategische focus op Media bij KPN (de zoveelste alweer..). "Amos volgt gewoon zijn werk"

Bram van der Voort

Ik denk dat Ilse Media spijt krijgt van deze beslissing.De heer Kater heeft mij nooit kunnen overtuigen van zijn vaardigheden als innovator. Integendeel, zijn flaters op het terrein van innovatie en productontwikkeling zijn legendarisch.

Wouter Veldhuijzen van Zanten

Ben het geheel met Bram eens. Luchtfietser van de bovenste plank. Na M. Udo bij de Telegraaf weg te hebben gekocht nu nog zo'n zgn topper…

M Roelofs

gatverdamme wat weinig chique zeg.. twee anonieme reacties op de man.. zet even je eigen cv en wereldinnovaties d'r bij.. emerce: ip adressen publiceren? 

Frans van de Munnick

Anoniem? Er staan toch duidelijk namen bij? Overigens is het anoniem niet zo bijster spannend de inhoud is interessanter. De innovatiechef van KPN ken ik niet erg goed dus daar geen oordeel over. Marcel Udo lijkt me inderdaad een maat te klein, dat weet de heer Roelofs ook.

Amos

Ik ben het helemaal met de reactie van Roelofs dat het behoorlijk anoniem is.  Een ding kan ik in ieder geval zeggen, zowel Bram van der Voort als Wouter Veldhuijzen van Zanten zijn voor mij geen bekenden, kennelijk kennen zij mij wel en weten ze precies wat ik allemala gedaan heb. Knap!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond