Deel dit artikel
-

Inschrijving derde editie DDMA AI Hackathon geopend

De inschrijving voor derde editie van de DDMA AI Hackathon in De Hallen Studio’s is geopend. Tijdens de AI Hackathon zetten teams van verschillende adverteerders/opdrachtgevers in twee dagen een vernieuwend en slim concept neer, met machine learning als accelerator.

Het doel van de DDMA AI Hackathon is om ontwikkelteams beter met elkaar samen te laten werken. Veel organisaties benutten de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) niet of niet optimaal, doordat verschillende disciplines – met marketeers en product owners aan de ene kant en data scientists en engineers aan de andere kant – elkaar niet weten te vinden.

Aan het eind van dag twee maakt de jury de winnaar bekend. De jury houdt hierbij rekening met aspecten als schaalbaarheid, praktische toepasbaarheid, innovativiteit, gebruiksvriendelijkheid en de kans dat oplossing daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. Daarnaast kijkt de jury naar de toegevoegde waarde voor mens en maatschappij en in hoeverre de oplossing voldoet aan de wettelijke privacykaders en ethische normen. Nieuw dit jaar is dat de jury extra goed gaat letten op duurzaamheid door te toetsen of concepten bijdragen aan het behoud van de aarde en een goed milieu.
Deelname aan de DDMA AI Hackathon is gratis. De inschrijving is nu geopend: aihackathon.nl

De DDMA AI Hackathon is een initiatief van DDMA en de DDMA Commissie Artificial Intelligence.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond