Deel dit artikel
-

Introductie UPC’s Mediabox Horizon in derde kwartaal

UPC introduceert in het derde kwartaal van 2012 de langverwachte mediabox Horizon in Nederland. Dat heeft topman Mike Fries van Liberty Global op een congres in Duitsland gezegd.

Horizon is een kastje van Samsung dat content draadloos naar verschillende apparaten kan sturen, zoals tablets en een televisie. Fries beschreef de toepassing als ‘niet helemaal Apple, maar (niettemin) verdomd goed’.

UPC heeft een wat andere benadering dan Ziggo, die de WiFi-optie van de kabelrouter gebruikt om tv-programma’s naar de iPad te streamen. Met Horizon zijn veel meer verbindingen mogelijk. Ook kunnen gebruiken applicaties voor de televisie downloaden. “De toekomst van tv”, zo omschreef de kabelaar de interactieve set-top box.

De mediabox zou al veel eerder worden gelanceerd, aanvankelijk nog voor de zomer, maar werd om onduidelijke redenen vertraagd.

Nederland wordt het eerste land waar de Horizon beschikbaar zal zijn. In het eerste kwartaal van 2013 is Zwitserland aan de beurt en kort daarna Duitsland.

Deel dit bericht

1 Reactie

Bodylove

De Reden is omdat er teveel bugs in zitten. Hij werkt niet super goed,blijft hangen ect. Maar wordt aangewerkt komen nog 20 updates aan.Maar ben bennieuwd of ze het aan kunnen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond