Deel dit artikel
-

ISM eCompany en FRMWRK in strategische samenwerking

ISM eCompany en FRMWRK, beiden uit Rotterdam, gaan nauw samenwerken om e-commerceklanten altijd op maat te kunnen bedienen met e-commerceoplossingen op basis van Magento.

De strategische samenwerking is een logische. Klanten van FRMWK kunnen eenvoudiger overstappen van Magento Community Edition naar Magento Enterprise Edition, de toplijn in Magento-land, wanneer de business case daar aanleiding toe geeft. Andersom kan ISM eCompany organisaties aandragen bij FRMWRK, die in het begin stadium beter in het FRMWRK-portfolio passen.

“We kunnen zo niet alleen een bredere groep klanten bedienen, maar kunnen organisaties nu bovendien nog beter begeleiden tijdens hun groeiscenario,” zegt Karel van der Woude, managing partner bij ISM eCompany.

De bedrijven brengen met elkaar 35 jaar online ervaring en e-commercespecialisme met zich mee.

Magento is een open source e-commercepakket waar, volgens het bedrijf erachter, 240.000 bedrijven gebruik van maken. Tot voor enkele dagen was Magento onderdeel van eBay Enterprise. Met het uiteenvallen van eBay en Paypal, via afzonderlijke beursnoteringen, rees ook de vraag naar de toekomst van eBay Enterprise. Investeringsfonds Permira besloot Magento eruit los te weken. De overname werd twee dagen geleden afgerond.

Als losstaand bedrijven zonder grotere belangen bij een moederbedrijf kan Magento zich richten op de doorontwikkeling van zijn software en gerichte investeringen om, ook voor de nieuwe eigenaar, meer waarde te creëren.

Foto: Arco Ardon (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond