Deel dit artikel
-

Jan Henne De Dijn CEO D-Reizen en VakantieXperts

Jan Henne De Dijn, tot voor kort statutair directeur en Chief Restructuring Officer binnen D-rt Groep, is met ingang van heden aangesteld als nieuwe CEO. Hij volgt Don Kaspers op.

D-rt is het bedrijf achter D-Reizen en VakantieXperts en ontwikkelt zich tot volwaardige omnichannel reisorganisatie. In 2021 moeten de bedrijven dominant aanwezig zijn op alle sales platforms,
zowel online als offline, onder meer door de inzet van kunstmatige intelligentie.

Don Kaspers zal D-rt Groep formeel per 1 juli 2020 verlaten. Wel zal hij de groep blijven vertegenwoordigen in het bestuur van de brancheorganisatie ANVR en richting andere partijen in de reisbranche.

Deel dit bericht

2 Reacties

Karel

Mooie baan om de Ondergang te managen. Of is het meer dat de raten het zinkende schip verlaten en dat de laatste man de kapitein mg zijn.
Succes, ik geef D-reizen twee maanden voor ze omvallen.

Vincent Ubachs

Oplichters waren het. Nooit hebben m’n moeder en ik om een voucher gevraagd en we hebben de reis al 3x verzet. Er is ons letterlijk gezegd dat de reissom al was overgemaakt aan Tui! Leugens. We hadden de volledige reissom voldaan en nu kunnen we ook bij Tui geen verhaal halen omdat D-reizen haar verplichtingen niet zijn nagekomen.. wat een tuig zeg

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond