Deel dit artikel
-

Jeffrey Dachis (One Drop) naar Emerce eHealth Convention

Jeffrey Dachis, CEO van One Drop, verenigt quantified zelf, Big Data analyses, mobiele computing en zelfs Internet of things in een enkele app, waarmee je ziektesymptomen kunt leren herkennen. Hij zal eind september spreken op Emerce eHealth Convention 2015.

Dachis zal zorgen voor een wervelende en inspirerende afsluiting  van het congres in Amsterdam. Veel ziekenhuizen, ontwikkelaars en patiënten ambiëren om de perfecte digitale tool voor de zorg te ontwikkelen. Dachis, een Amerikaanse entrepreneur van het eerste uur en diabetespatiënt, bracht verschillende innovaties samen in één applicatie.

Zijn belangrijkste missie is om problemen te voorkomen, in plaats van op te lossen. Met zijn achtergrond kon hij de tool bouwen, iets wat artsen en onderzoekers tot nu toe niet is gelukt. Dachis geeft ook zijn visie op de toekomst van e-Health en welke aanpassingen nodig zijn in de zorgsector om tegemoet te komen aan de wensen van patiënten

Een andere spreker is Greet Prins, voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Philadelphia Zorg. Hoe motiveert en inspireert zij artsen, verpleegkundigen en patiënten bij verandertrajecten?

Lucien Engelen en Jeroen Tas gaan in op de mogelijkheden die e-health en data analytics bieden en het veranderproces dat nodig is om deze optimaal te kunnen benutten. Vanuit een co-creatie partnership werken hun organisaties nauw samen om de digitalisering van de zorg om te zetten naar zinvolle innovaties voor de patiënt en zijn zorgverleners.

Engelen en Tas zien een toekomst waarin patiënten met een chronische aandoening met behulp van een digitaal data-gedreven social en klinisch netwerk verbonden zijn met, en ondersteuning krijgen van een ieder die actief is betrokken in hun zorgproces. Innovatie, standaardisatie, klinische validatie en het opleiden van de zorgverleners van de toekomst spelen sleutelrollen voor het succesvol opschalen van de mogelijkheden die e-health en data analytics ons bieden.

Het volledige programma vind je hier. Tickets zijn via deze link te bestellen.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond