Deel dit artikel
-

Jeroen van der Lingen directeur SAP Nederland

SAP heeft Jeroen van der Lingen benoemd tot Managing Director voor Nederland. Zijn voorganger Rinse Tamsma heeft na drie jaar gekozen voor een andere uitdaging binnen SAP.

Jeroen van der Lingen is sinds 1989 werkzaam bij SAP en heeft meerdere strategische functies bekleed. Zo heeft hij recentelijk de SuccessFactors-activiteiten van SAP in EMEA-Noord geleid.

Daarnaast heeft hij in de afgelopen 11 jaar functies bekleed als Country Manager voor SAP Zweden, Head of Education EMEA, Managing Director van SAP Nordics en Head of Services Sales voor de EMEA-regio. Hij startte zijn carrière binnen SAP als R/2-consultant in Duitsland.

In zijn nieuwe functieligt de focus voor Van der Lingen op verdere innovatie met onder meer RISE with SAP: een pakket van oplossingen, diensten en een cloudinfrastructuur die de digitale transformatie moet vereenvoudigen.

;De pandemie heeft een grote invloed gehad op de manier waarop bedrijven zakendoen. Zaken als flexibiliteit, weerbaarheid en operationele excellentie zijn nog belangrijker geworden dan voorheen.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond