Deel dit artikel
-

Kapitaalinjectie van bijna 100 miljoen euro voor Secret Escapes

Secret Escapes heeft een serie D-investeringsronde afgesloten met een bedrag van 94 miljoen euro. De grootste investeerder is Temasek, een staatsbedrijf dat is gevestigd in Singapore en onder andere een belang van 56 procent in Singapore Airlines heeft.

Met deze nieuwe investering heeft Secret Escapes sinds de oprichting in 2011 een totale investering ter waarde van zo’n 130 miljoen euro binnengehaald. In juli 2015 investeerden Google Ventures en Octopus Ventures nog 54 miljoen euro in de boekingssite die zich richt op het aanbieden van luxe reizen met korting aan geregistreerde gebruikers.

Secret Escapes is actief in eenentwintig landen wereldwijd, waaronder Nederland, en heeft inmiddels in totaal 47 miljoen leden.

Het verkregen kapitaal zal worden gebruik om uit te breiden in ‘winstgevende kernmarkten’, aldus Secret Escapes in een verklaring.  “Groei en internationale expansie hebben hierbij prioriteit. Zo heeft Secret Escapes recent Slevomat overgenomen, dit bedrijf is marktleider in reisdeals in Centraal- en Oost-Europa.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond