Deel dit artikel
-

Kijkshop bezorgt binnen 2 uur na bestelling

Klanten die in de online of fysieke winkel iets bij Kijkshop bestellen kunnen het binnen twee uur thuisgeleverd krijgen. Het betreft geen proefje maar een service in alle grote steden van Nederland.

Kijkshop kan deze service bieden omdat iedere winkel een eigen voorraad heeft. Orders kunnen direct worden vervuld en hoeven niet via een centrale locatie te worden afgehandeld.

Tijdens de bestelling, zo legt de winkel uit, wordt gekeken of de 2-uurs bezorgservice beschikbaar is op een adres. Zo ja, dan kan een koerier de bestelling supersnel bezorgen.

“Kijkshop heeft eigenlijk honderd distributiecentra in het land”, legt manager E-commerce Jeroen van de Wiel uit. “Bij een 2 uurs-order rolt in de winkel en bij de koerier een bonnetje uit het systeem. De medewerker maakt de order gereed, de bezorger sprint naar de winkel om deze af te halen.” De logistieke partner is Pluplus. Voor deze bezorgwijze is geen vast bezorgtarief van toepassing.

“In de loop van 2016 zal deze service gelden voor alle regio’s in Nederland waar een Kijkshop is”, zegt Marcel Visser, Commercieel Directeur bij Kijkshop.

Deel dit bericht

2 Reacties

Frank Loots

Dat is een hele mooie stap die Kijkshop hier neemt. De kosten voor een 2-uurs levering in Amsterdam komen in de check-out op EUR 11,99 en dat lijkt me een heel goede prijs. Same-Day levering wordt de nieuwe standaard.

Mvg
Frank Loots

Erwin Boogert

Nuttige feedback, dankjewel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond