Deel dit artikel
-

KLM-app laat mijlpalen van gebruiker zien

KLM heeft de nieuwe versie van de mobiele app uitgebreid met de toepassing ‘Milestones’. Hiermee kan elke klant in zijn profiel zien hoe vaak, hoe lang en naar welke bestemmingen is gevlogen met KLM en deze informatie delen op social media.

Met ‘Milestones’ kunnen de passagiers die de KLM-app gebruiken allerlei feiten en weetjes van hun persoonlijke vluchthistorie bij KLM bekijken. Zo kan gezien worden hoe lang en hoe vaak er is gevlogen, welke bestemmingen zijn bezocht, hoeveel kilometers zijn afgelegd en hoeveel bagage er al is meegenomen. App-gebruikers kunnen deze persoonlijke reisgegevens vervolgens gemakkelijk delen met familie en vrienden. KLM sluit hiermee naar eigen zeggen aan op de “toenemende behoefe van mensen om persoonlijke zaken te kwantificeren en die data te delen op sociale media”.

In versie 9.6 van KLM’s mobiele app zijn ook de vluchtstatusupdates vernieuwd. Aan de hand van vluchtnummer, bestemming en vliegveld is up-to-date vluchtinformatie te verkrijgen, zoals de actuele vertrek- en aankomsttijden. Mocht de vlucht vanaf Schiphol flink vertraagd zijn, dan kan de gebruiker zelf een digitale snack- of maaltijdvoucher activeren. De app biedt ook de mogelijkheid om zelf je vlucht om te boeken.

Passagiers die reizen naar de Verenigde Staten en in aanmerking komen voor een TSA-precheck kunnen nu hun Known Traveler Number invoeren, waardoor ze met de KLM-app in de hand sneller de veiligheidscontrole in de VS kunnen passeren.

De KLM-app is al miljoenen keren gedownload en kent meer dan 100.000 actieve gebruikers per dag. Dit zijn vooral veelvliegers. Zeven op de tien appgebruikers is permanent ingelogd en gebruikt de KLM app zelfs meerdere keren per maand.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond