Deel dit artikel
-

Koers beursnieuweling Criteo dwarrelt omlaag

In de eerste uren van zijn beursnotering hield Criteo uren ver boven zijn uitgifteprijs stand. Vandaag, op dag twee, is de daling ingezet.

Woensdag ging Criteo naar de beurs, waar de verkochte aandelen 250 miljoen dollar opleverden. De openingsprijs was op 31 dollar vastgesteld, maar de koers op de Nasdaq lag vrijwel direct boven de 42 dollar.

Tegen het einde van de dag zakte de koers naar 38 dollar, met een uiteindelijk dipje rond de 35 dollar.

Vanmiddag, kort na opening van de Amerikaanse handelsbeurzen, ging de koers nog even omhoog om de dwarrelende daling voort te zetten.

Het bedrijf hoeft zich nog geen Facebookachtige zorgen te maken over de koersontwikkeling. Het aandeel is nog meer waard dan bij de opening, waar de koers al hoger werd gelegd dan eerder gepland.

Het Franse Criteo is een technologiebedrijf dat adverteerders en uitgevers bij elkaar brengt op een platform waar real time wordt gehandeld in beschikbare reclameruimte voor adverteerders.

Foto: smoorenburg (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Mijnbroker.nl

Een beetje een aparte titel heeft dit artikel… De openingsprijs was 31 Dollar, piekte toen op 42 Dollar en staat nu op op bijna 36 Dollar wat nogsteeds 5 Dollar boven de openingsprijs staat.

Je kunt dus niet echt van een koers spreken doe omlaag “dwarrelt” maar van een aandeel dat gestegen is ten opzichte van de openingskoers.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond