Deel dit artikel
-

KPN stopt met addressable tv

KPN gaat de samenwerking met meerdere partijen rond addressable tv staken, zo meldt Telecompaper. KPN werkte hiervoor eerder samen onder meer RTL, Talpa en VodafoneZiggo, maar het bedrijf heeft naar eigen zeggen andere prioriteiten.

De standaard maakt het onder meer mogelijk om de elektronische programmagids voortdurend up-to-date te houden met de werkelijke uitzendtijden. Ook kunnen kijkers nauwkeuriger doorspoelen en terugspoelen.

De standaard was het resultaat van een jaar intensief overleg tussen omroepexperts die samenwerken in de werkgroep Programmasignalering, een initiatief van Media Perspectives, het platform voor media en innovatie. De zeven partijen die deelnemen aan dit overleg, waren RTL Nederland, Talpa Network, Fox Networks Group, NPO, KPN, Liberty Global, VodafoneZiggo en TVT Media.

Deel dit bericht

1 Reactie

Eelco

De elektronische tv gids van KPN heeft nooit goed gewerkt. Ik ben al jaren een klant maar programmas worden afgespeeld terwijl in de gids iets heel anders staat. Tijden kloppen niet. Op vragen wordt NIET gereageerd door KPN.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond