Deel dit artikel
-

L2Fiber gaat Rotterdam verglazen

L2Fiber Rotterdam wil in heel Rotterdam glasvezel aanleggen. In juli wordt begonnen met het aansluiten van circa 12.000 woningen in Kralingen-west. Daarna wordt de campagne uitgerold naar alle andere wijken in Rotterdam.

L2Fiber Rotterdam noemt de aanpak ‘uniek in Nederland’. Niet eerder is er op zo’n grote schaal door een private organisatie glasvezel aangelegd in een grote stad.

Het netwerk is open en dus onder dezelfde voorwaarden toegankelijk voor alle aanbieders. Dat zijn aanbieders van internet, televisie en telefonie, maar ook van andere diensten zoals van hartbewaking op afstand enn slimme vuilnisbakken die zelf aangeven wanneer ze geleegd moeten worden.

Partners die al hebben toegezegd zijn TriNed, Teleplaza, Glasnet, Hollands Glas en SNLR. Up- en downloaden gaat tot 1000 Mbit per seconde.

L2Fiber Rotterdam is een initiatief van de ondernemers Oscar Kuiper en Henk Hoven.

Deel dit bericht

1 Reactie

Theo Blom - geen organisatie.

L2 fiber,

beste dames en heren,

Ik heb een vraag:Wat bedoeld men bij u met de aangekondigde providers keuze waar je als klant je bij aan kunt sluiten voor glasvezel tot de meterkast ; of de meterkast en de woning zelf van glasvezel te voorzien?

Is het zo dat als je als klant geen TRINED kiest,of die andere genoemde providers in uw uitleg dan krijg je alleen aansluiting tot en met de meterkast, is dat juist gezegd?
In dat geval betaal ik dan geen premie daarvoor.
Anders graag een reactie?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond