Deel dit artikel
-

Lancering eerste Startup Studio in Noord-Holland Noord

Brainblurb lanceert de allereerste Startup Studio, naar Amerikaans model, in Noord-Holland om het innovatief ondernemerschap in de regio verder te ondersteunen. Oprichters Dave Bibo en Sinan Gul verzamelen (potentiële) ondernemers om zich heen die samen aan een innovatief idee willen werken.

Met een kantoor midden in het centrum van Alkmaar aan de Langestraat 116a in het mooie historische gebouw ‘t Hooge Huys, vestigen Bibo en Gul een eerste ‘startup-studio’ in Noord-Holland Noord.

Een ondernemer presenteert een innovatief idee binnen de online gemeenschap van Brainblurb met als doel andere deelnemers te vinden. Na een initiële kennismakingsperiode tekenen de deelnemers een overeenkomst om een aantal belangrijke zaken vast te leggen. Hierna wordt begonnen met de start van een nieuwe onderneming. In plaats van direct geld te lenen of andere financieringen af te sluiten, wordt de start van de onderneming in natura gefinancierd door de tijd en energie die de deelnemers in het project steken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmeldem via de website www.brainblurb.com. Tevens is er op donderdag 26 september tussen 18:00 en 21:00 uur een informatieve bijeenkomst.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond