Deel dit artikel
-

LG toont K-serie smartphones op IFA

LG Electronics (LG) onthult tijdens IFA 2019 in Berlijn de verbeterde K-serie modellen: K50S en K40S. Net zoals LGs smartphones uit de G- en V-series, heeft de LG K50S drie camera’s aan de achterzijde: een 13MP lens met Phase Detection Auto Focus (PDAF), een 5MP Super Wide Angle en een 2MP lens met dieptesensor.

Dankzij die dieptesensor is de scheiding tussen voorwerp en achtergrond nog duidelijker zichtbaar en is er sprake van realistische scherptediepte in portretten, aldus LG.

De K50S en K40S zijn de eerste smartphones uit de K-serie met een groothoeklens. Daarmee zijn beide smartphones volgens LG ‘perfect geschikt’ om groepsfoto’s en adembenemende landschappen vast te leggen – met de groothoeklens past alles moeiteloos in beeld. Dankzij het hoge aantal pixels (13 miljoen) in zowel de voor- als de achter camera’s, zien al jouw foto’s er fantastisch uit, zelfs als je ze uitsnijdt of inzoomt.

De nieuwe K-serie zal vanaf oktober dit jaar in België en Nederland verkrijgbaar zijn in twee kenmerkende kleuren – New Aurora Black en New Moroccan Blue. De adviesprijs voor de K50S bedraagt 199 euro, de K40S komt neer op 159 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond