Deel dit artikel
-

Linda de Graaff weg bij WE Fashion

Marketing director Linda de Graaff heeft moderetailer WE Fashion in januari verlaten. Ze heeft zich gevestigd als onafhankelijk adviseur binnen de modebranche. De Graaff zette met een klein team in 2009 de webshop van de modeketen op.

“Voor de komende jaren hebben we eigenlijk alles op papier gezet. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging”, laat De Graaff aan Emerce weten.

De Graaff kwam in 2008 bij het bedrijf voor een interimklus, maar werd uiteindelijk marketing director. In korte tijd heeft zij, samen met onder meer hoofdaannemer TNT, websitebouwer Eperium en orderverwerker Neckermann, onder meer de Nederlandse website opgezet.

Vijftien tot twintig procent van de omzet komt van affiliate marketing, advertentie op Google dragen voor twee procent bij. De omzet van de WE-webshop moet binnen enkele jaren naar vijf procent tot tien procent van de totale omzet.

Online wordt inmiddels de gehele WE Men, WE Women, WE Boys en WE Girls collectie aangeboden.

Een uitgebreid portret van Linda de Graaff staat in het februarinummer van Emerce.

Deel dit bericht

1 Reacties

Jeroen Bos

Mooie klus geweest. WE slaat online geen slecht figuur meer. Aan dit project zouden andere retailers een voorbeeld kunnen nemen, alhoewel ik twijfels heb bij de partnerkeuze……Veel succes Linda, misschien een keer een bak koffie drinken voor een project review?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond