Deel dit artikel
-

LiveChat Service doet Duitse overname

Het Duitse Finnchat GmbH is voor een onbekend bedrag overgenomen door LiveChat Service. Met als belangrijkste ambitie om haar diensten ook verder in Duitsland uit te rollen.

Finnchat GmbH is de Duitse vestiging van het Finse Finnchat OY, en zit sinds 2014 in Berlijn. Voor LiveChat Service, dat reeds een kantoor in Düsseldorf heeft, betekent de overname een directe uitbreiding van haar netwerk en klantengroep.

Nick Blom, CEO LiveChat Service, zegt in een toelichting: ‘Veel aanbieders van livechat richten zich vooral op klantenservice. Maar livechat is juist een ideale manier om de conversie op websites te verhogen. Die verkoopgerichte strategie is, net als bij LiveChat Service, ook altijd het uitgangspunt geweest bij Finnchat GmbH.’

LiveChat Service zal in Duitsland de eigen softwaremerken Knowler en Cobrowser in de markt zetten, evenals haar recent gelanceerde Screen Share oplossing.

Door de overname verhuizen de activiteiten vanuit Düsseldorf naar Berlijn en zal het huidige kantoor van Finnchat GmbH als hoofdkwartier gaan fungeren. Tegelijkertijd zal de bedrijfsnaam worden aangepast naar LiveChat Service GmbH.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond