Deel dit artikel
-

Magneds breidt uit naar buitenland

Onlinepromotiebedrijf Magneds uit Tilburg heeft samenwerkingen getekend waardoor het actief wordt in Duitsland, Zwitserland, Spanje en Portugal. Een deal voor Polen is in de maak.

De specialist op het gebied van online activaties en loyaltyprogramma’s vindt in Duitsland en Spanje partners met een achtergrond in de offline wereld. Het Nederlandse technisch platform S7 stelt hen in staat om gestructureerd op grote schaal digitale programma’s te draaien. In ruil helpen ze Magneds de lokale markt te betreden.

Hiertoe tuigen de Brabanders joint-ventures op met deze partijen, die beiden Viva Marketing heten. In juridische zin hebben ze niets met elkaar te maken, maar de eigenaars kennen elkaar van hun vroegere gezamenlijke werkgever TLC.

Wilco de Bie, client strategy director, licht toe: “Zelfstandig bewerken we Engeland, Ierland, de Nordics en Zwitserland. Tot nu toe met succes. De eerste Deense supermarkt is sinds vorig jaar actief en in Zwitserland hebben we sinds kort een samenwerking Migros/TMI. Uitbereiding vanuit Nederland is arbeidsintensief en met partners die kennis en een groot netwerk hebben van een markt kunnen we sneller uitbreiden. We hebben gezocht naar partijen met een sterk netwerk in FMCG en Retail.”

De Poolse markt bedient Magneds vooralsnog zelf, maar er zijn gesprekken in vergevorderd stadium met een lokale vertegenwoordiger.

Foto: Matthew G (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Rob Bogaers - FindFactory Online Marketing

Goed bezig Wilco, Jurgen en team! Mooi bedrijf uit het Zuiden. Als stadsgenoot trots op deze vooruitgangen.

Hedwig Wassing - Annacom

Mooie uitbreiding en mooie klanten! Succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond