Deel dit artikel
-

Magnetostatische hoofdtelefoon

Over-ear hoofdtelefoons lijken van gisteren, maar qua geluidskwaliteit kunnen ook geavanceerde oordopjes daar nog niet aan tippen. Neem het nieuwste model van HifiMan, de opvolger van de succesvolle HE400, met superdunne membranen voor de magnetostaat.

Het Amerikaanse HifiMan is in 2007 opgericht door Fang Bian. Het bedrijf produceert naast hoofdtelefoons ook draagbare muziekspelers en hoofdtelefoonversterkers, al dan niet voorzien van buizen.

Sundara is de naam van de nieuwste hoofdtelefoon. Een verbeterde hoofdbandconstructie garandeert een optimaal draagcomfort. De oorschelp is gemaakt van aluminium, maar de hoofdtelefoon is er niet veel zwaarder door geworden. De verbindingskabels zijn afneembaar.

De Sundara kost ongeveer 500 dollar. Daar komen voor Nederland invoerrechten en het lokale BTW-tarief bij.

Deel dit bericht

2 Reacties

Hans - Moviat Automatisering

Als jullie dan toch nieuwe producten gaan promoten, doe dan echt iets nieuws, bijv. de Nuraphone (www.nuraphone.com). Heeft een app en zorgt ervoor dat je “gehoorschade” wordt gecompenseerd. Prijs is “maar” €400, ook CES 2018 BEST OF INNOVATION. Die lijkt mij dan weer een stuk interessanter dan deze volgende-uit-de-lijn-van-vele-met-een-kleine-tweak.

Karel Desmet - Bluetooth koptelefoon

Ziet er wel een leuke koptelefoon uit, maar wat bedoelen jullie juist met magnetostaat / Magnetostatische ?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond