Deel dit artikel
-

Marktplaats Outlet breidt uit met Coolblue en Beatsnew

Nederlands enige landelijke digitale outlet, die van Marktplaats.nl, breidt zijn assortiment uit met producten van Coolblue, Beatsnew en binnenkort ook met keukenartikelen van Sola.

Een half jaar na de opening van Marktplaats’ Outlet komen er weer drie nieuwe aanbieders bij. Naast Philips, Telfort en Neckermann.com zijn dat Coolblue, Beatsnew en Sola.

Coolblue brengt zijn zogeheten tweedekansjes in, retourartikel uit het eigen magazijn die uit coulance zijn teruggenomen van klanten die zich bedachten. Het Rotterdamse bedrijf is met dit aanbod al langer actief op Marktplaats, maar brengt het nu onder in de Outlet. Dat levert meer aandacht op voor die producten.

BeatsNew biedt binnen Marktplaats Outlet zogenaamde refurbished mobiele telefoons en tablets aan. Het gaat hierbij om retouren, gebruikte producten en demo-modellen. Alle producten zijn volledig getest, teruggezet naar fabrieksinstellingen en hebben garantie.

Sola brengt items in als besteksets, pannen en keukenaccessoires. “Wij zien Marktplaats als een extra verkooptool. Het grote voordeel is dat wij zelf de controle houden op de verkoop. Zo beschermen wij de goede naam Sola”, aldus Thom Meijer van Sola Fabriekswinkels.

Site: aerophish (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond