Deel dit artikel
-

Marriott gaat Airbnb achterna, maar wel met villa’s

Onder de naam ‘Homes & Villas by Marriott International’ begeeft hotelketen Marriott zich op het gebied van Airbnb door appartementen, huizen en villa’s via internet te verhuren.

Vanaf volgende week kunnen reizigers ook bij Marriott terecht voor onderkomen dat niet de typische hotelkamer is. De keten zocht tweeduizend luxe locaties verspreid over ongeveer honderd locaties in de wereld en neemt die op in zijn assortiment.

Reizigers kunnen vanaf volgende week terecht op de website van Homes & Villas maar onder bepaalde omstandigheden vinden ze dit aanbod ook op de gewone Marriott-site. Dat is als iemand een verblijf van drie dagen of meer boekt in een omgeving waar de luxe, losse onderkomens beschikbaar zijn. Er nog gedacht over het optimaliseren van de zichtbaarheid van Homes & Villas via andere eigen kanalen.

Met hun loyaltykaart krijgen deze gasten ook toegang tot exclusieve events zoals een F1-kwalificatie, voetbalwedstrijden of concerten.

Het nieuwe product Homes & Villas is het commerciële resultaat op een kleine proef in Londen vorig jaar met tweehonderd locaties in samenwerking met Hostmaker. Voor de snelle uitbreiding werkt het nu samen met TurnKey Vacation Rentals, LaCure, Loyd & Townsend Rose, Veeve, London Residents Club en Mainsail Lodging, and Reserva Conchal.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ursula Koorevaar Kammermann

ls
ik verhuur een mooi chalet in de Zwitserse Jura. Prachtig natuurgebied.
Wat zijn u voorwaarden, om bij Mariott aan te sluiten.
Met vriendelijke groeten
U. Koorevaar Kammermann

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond