Deel dit artikel
-

Microsoft pakt uit met nieuwe Surface lijn

Microsoft heeft vanmiddag een grote verzameling Surface-apparaten en accessoire aangekondigd. De Surface Go 3 is al vanaf 5 oktober beschikbaar. De andere producten zullen in november of begin 2022 in Nederland op de markt komen.

De Surface Pro 8 is een compleet vernieuwd herontwerp van de Surface Pro. Het 13-inch beeldscherm heeft een mooi afgewerkte rand. De nieuwe Type-cover sluit aan op Surface Slim Pen 2, met ingebouwde opslag en draadloze oplader. De Surface Pro 8 is vanaf begin 2022 leverbaar in Nederland voor 1179 euro.

De Surface Laptop Studio is een doorontwikkeling van de Surface Book, een nieuw apparaat met drie verschillende standen. De Surface Laptop Studio kan gemakkelijk worden omgezet van werkstationmodus naar podium en studiomodus. De Surface Laptop Studio wordt geleverd met een ingebouwde opslag en oplader voor de Surface Slim Pen 2, die je vindt onder het toetsenbord. De Surface Laptop Studio is vanaf begin 2022 leverbaar in Nederland.

De smartphone Surface Duo 2 komt met een verbeterd ontwerp met een langere levensduur, een dynamische triple-lens camera, 5G ondersteuning en op de achterzijde worden meldingen weergegeven wanneer het apparaat dichtgeklapt is. De Surface Duo 2 is vanaf 15 november leverbaar vanaf 1649 euro, wel alleen voor de zakelijke markt.

De Surface Pro 7+, die voorheen alleen voor de zakelijke markt beschikbaar was, is vanaf 949 euro nu ook verkrijgbaar voor consumenten.

De Surface Go 3 is de meest gangbare Surface 2-in-1 met aanraakscherm. Voor 439 krijg je snellere Intel Core-processors, een batterij die de hele dag meegaat en een ingebouwde Microsoft-beveiliging. De Surface Go 3 (wifi) is vanaf 5 oktober 2021 leverbaar in Nederland. De Surface Go 3 LTE vanaf begin 2022.

Nieuw is ook de Ocean Plastic Mouse die voor 20 procent gerecycled is met plastic verzameld uit oceanen en van stranden. De Ocean Plastic Mouse wordt plasticvrij geleverd, met een volledig recyclebare verpakking voor 27,99 euro.

De Microsoft Modern USB-C Headset is gecertificeerd voor Microsoft Teams met high-quality audio en spraak. De Modern USB-C Headset kost 64,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond