Deel dit artikel
-

Mobiel betalen mogelijk in 470 winkels van Colruyt Groep

In alle winkelformules van de Belgische Colruyt Group kunnen klanten hun boodschappen voortaan betalen met de applicatie SEQR op hun smartphone. Het gaat om vestigingen van Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Dreamland en Dreambaby, plus een vijftigtal aantal aangesloten zelfstandige Spar-winkels.

Colruyt Group biedt mobiel betalen sinds september vorig jaar al aan in de webwinkels Collishop en Dreambaby. Het systeem werd  vervolgens eerder dit jaar getest in een twintigtal fysieke winkels.

In de opstartfase registreerde de groep al meer dan 10.000 betalingen en het aantal transacties stijgt dag na dag. Mobiel betalen is veilig, snel en gemakkelijk en maakt kaarten en kaartlezers overbodig.

De SEQR-app is gratis te downloaden in de App Store, de Windows Store en via Google Play. De klant koppelt er eenmalig zijn rekeningnummer aan. Betalen in de winkel gaat volgens Colruyt simpel: verbinding maken met het netwerk ‘Colruyt Group Wifi’, een QR-code aan de kassa scannen en het bedrag bevestigen met een pincode.

Marcel Roelants is het Zweedse systeem in Nederland aan het uitrollen. Daartoe voert hij gesprekken met verscheidene winkeliers.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond