Deel dit artikel
-

‘Modeblog verdrongen door Instagram’

Modeblog netwerk Creatorsofdesire.com gaat stoppen met traditionele modeblogs. Dat laat oprichter Anouk Bos weten. Outfits worden niet meer op de blogs, maar op Instagram bekeken en gedeeld. De consument surft niet meer naar een modeblog.

Bos zag vooral het laatste half jaar een fikse kentering in bezoekersaantallen. Samen met webbureau Digital Hipsters en daarom een nieuwe website ontwikkeld, volledig afgestemd op het gebruik van de iPad en mobiel. De site moet de gebruiker meenemen op een visuele ontdekkingstocht, zoals dat ook bij Instagram kan. Met grote fotoblokken. Van daaruit kan de gebruiker de diepte ingaan.

Wel blijft creatorsofdesire.com het online huis van drie bekende influencers: Lian Galliard van de blog Fashion Hoax, Paulien Remis van het Belgische mode- en lifestyle blog Polienne en Bos met haar inspiratie blog Anouk Yve.

Deel dit bericht

2 Reacties

Paul Haarman

Ik denk dat dit iets te kort door de bocht is. Bloggen en Instagram hoeven elkaar niet te bijten. Het valt me de laatste tijd sowieso op dat we misschien wel te massaal achter het mobiele traffic aanhollen. Begrijp me goed, mobiel is belangrijk en het mobiel verkeer groeit fors, maar vergeet de desktop (en tablet gebruiker die vergelijkbaar surfgedrag vertoont) niet. Desktop-users zijn zeer gefocust, besteden een groter deel van hun hersencapaciteit aan de online wereld (waarbij mobiele surfers veel meer “snacken”) en de conversiepercentages liggen (afhankelijk van de propositie) gemiddeld een stuk hoger.

Erwin Boogert

::zoekt naar +1-knop::

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond