Deel dit artikel
-

Nederland derde land met PayPal achteraf betalen

PayPal Nederland maakt binnenkort achteraf betalen beschikbaar. Geld wordt dan pas afgeschreven nadat bestellingen zijn geleverd. Het bedrijf schiet het bedrag voor aan de leverancier, die dus niet extra op zijn geld hoeft te wachten.

Nederland wordt, na de VS en Spanje, het derde land waar PayPal deze betaalmogelijkheid lanceert voor zijn ‘meest actieve gebruikers’. Dat zijn gebruikers waarmee de eBay-dochter al een duurzame relatie heeft. In de praktijk gaat het maar om een procent van alle klanten, verduidelijkte Benelux Manager Eelco van Wijk gisteren tijdens een perspresentatie in het Californische San Jose. Uiteindelijk worden alle gebruikers uitgenodigd, maar daarvan moet nog wel een risicoprofiel worden opgesteld.

PayPal beloofde gisteren ook ondersteuning voor iBeacons, waarmee direct in detailzaken kan worden betaald. Het product PayPal Beacon is al beschikbaar in Nederland. En introduceerde in juli al de zogenoemde check-in. Met de PayPal-app kan men inchecken bij winkels en restaurants.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond