Deel dit artikel
-

Nederlandse shopping e-commerce app wint Franse prijs

Het Nederlandse Shopwithyourfriends heeft in Frankrijk een prijs voor het beste ‘consumer relationship product’ gewonnen. Het was voor het eerst dat een buitenlands bedrijf de prijs in ontvangst mocht nemen.

Tijdens de E-Commerce Awards Paris 2010, een van de grootste e-commerce events in Europa, wees een jury met leden van onder meer Pixmania, Vente Privee, Orange en Club Med, een van de negen awards toe aan Shopwithyourfriends.

De social shopping omgeving geeft de mogelijkheid om in een gezamenlijke omgeving in te zoomen op producten van een webwinkel. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld het scherm van elkaar overnemen en, geanonimiseerd, zien wie welk product waar heeft gekocht. Met Shopwithyourfriends bieden webshops hun bezoekers de mogelijkheid om samen met hun online Facebook-, Hyves-, Messenger-, of Twitter-vrienden live in de webshop verder te shoppen en elkaar advies te geven gedurende het aankoopproces of samen kledingsets samen te stellen.

In Nederland heeft het bedrijf onder meer Wehkamp, Kijkshop, Telfort en Jaap.nl als klant. Het verdienmodel is gebaseerd op verschillend geprijsde eenjarige licentiemodellen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jeroen Kammers

Gefeliciteerd!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond