Deel dit artikel
-

Nextail levert nieuw Intertoys.nl op

Het digitale bureau van Blokker Holding, Nextail, heeft de vernieuwde webshop van Intertoys opgeleverd. Makkelijk zoeken en responsive design staan daarin voorop.

De handtekening onder het verkoopcontract van Intertoys aan investeerder Alteri is nog niet droog of een nieuwe Intertoys.nl gaat online.

Tijdens de testfase werd de vernieuwde zoekfunctie twee keer meer gebruikt dan voorheen. En door het invoeren van ‘mobile first’-ontwerp steeg ook de conversie. Exacte cijfers geeft de bouwer niet.

Managing Director Antoine Brouwer van Nextail zegt: “Het zo makkelijk mogelijk maken van de online winkelervaring voor de klant is een complexe klus. Technologie, creativiteit en snelheid zijn de belangrijkste ingrediënten om de formules online tot een succes te maken. Grote veranderingen moet je centraal ergens voor elkaar krijgen. De veranderingen die Nextail met dit project voor de winkelformules in gang heeft gezet gaan ontzettend ver en sluiten goed aan bij de vernieuwingen die de formules op alle fronten in gang zetten.”

Hoewel Intertoys en Blokker Holding binnenkort formeel geen banden meer hebben, blijft Nextail bij Intertoys.nl betrokken. Er is een onderhoudscontract afgesproken. Onder Intertoys vallen ook de formules Bart Smit en Toys XL.

Foto: Wayne Silver (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond