Deel dit artikel
-

Nieuw bureau voor ‘complexer wordende front-end’

No Heroes is de naam van een nieuwe club van front-end specialisten, oftewel ontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor de voorkant van een applicatie of website. Het bureau richt zich op moderne ontwikkeltechnieken en design systemen met herbruikbare componenten voor complexe applicaties en websites.

‘In deze tijd hebben we meer duidelijk gekregen dan ooit wie de echte helden in de samenleving zijn als het erom spant: degenen die de vitale processen draaiende houden,’ schrijft het team.

De naam No Heroes verwijst naar de manier waarop ontwikkelaars hun werk doen. Ben je gericht op snel scoren en persoonlijke roem, of gaat het je daarentegen om het team en degelijk werk waarop goed doorontwikkeld kan worden – het team van No Heroes gaat voor het laatste.

‘Online business is geen keuze meer maar een must. We helpen bedrijven die nog aan het begin staan met het maken van de juiste keuzes en het opstellen van een plan om dit stap voor stap te gaan realiseren. Maar we helpen ook organisaties die tegen de beperkingen van hun fragiele codebase aanlopen en deze naar een hoger niveau willen tillen,,” aldus medeoprichter Daniëlle Hoek.

Drijvende krachten achter No Heroes zijn naast Hoek  van het designbureau Clutch (Tevens voormalig programmamanager bij o.a. Zilveren Kruis, Rabobank en Triodos Bank) Richard van Heuven van Staereling (voormalig front-end development lead bij o.a. Centraal Beheer en Backbase) en Remy Lammers (co-founder en Creative Director van Clutch en voormalig Design Director bij Resoluut).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond