Deel dit artikel
-

Nieuw PostNL pakkettensorteercentrum in Tilburg

PostNL nam vandaag zijn 25ste pakkettensorteercentrum in Nederland in gebruik. Vanuit dit nieuwe en duurzame pand van 7600 vierkante meter aan de Ledeboerstraat in Tilburg worden dagelijks gemiddeld zo’n 32000 pakketten bezorgd.

Om in de groeiende pakketmarkt het bezorgproces voor Nederland en België optimaal te kunnen voorzien, opende PostNL dit jaar drie nieuwe pakkettensorteercentra in Nederland: in Dordrecht, Almere en Tilburg. M

Het nieuwe sorteercentrum in Tilburg heeft het BREEAM-certificaat Outstanding, een keurmerk voor de meest duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Een deel van de pakketten uit dit duurzame sorteercentrum wordt in de toekomst volledig uitstootvrij bezorgd met elektrische bestelbussen. Het pand is speciaal daarvoor voorzien van een slimme laadinfrastructuur voor het opladen van bestelbussen.

Deel dit bericht

1 Reactie

AEM van de Laar

Eindelijk een echte website, die van postnl met die chatboy stuurt het bos in. Mijn track&trace pakket is denk ik blijven hangen op het sorteercentrum omdat er niet duidelijk genoeg DUITSLAND opstaat. De gegevens zijn 36251 / 3SKABA377007991. Ik wordt hier knettergek van.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond