Deel dit artikel
-

Nieuwe bezorger Red je Pakketje wil maatwerk leveren

Twee jonge Amsterdamse ondernemers hebben Red je Pakketje gelanceerd. Zij bezorgen pakketjes op een afgesproken tijdstip aan de deur.

Online aankopen doen is makkelijker dan ooit, maar bij de bezorging gaat het vaak mis, vonden Miguel Baumann (27) en Florian Brunsting (28). Pakketjes worden meestal overdag bezorgd: juist het moment dat niemand thuis is. Het alternatief is dan een briefje op je deurmat, het pakketje bij de  buren ophalen of zaterdag in de rij staan bij het postkantoor.

Wanneer klanten in een webshop afrekenen, vullen zij het adres in van een van de distributiecentra waarmee wordt samengewerkt. Zodra het pakketje daar aankomt, krijgt de klant een whatsapp of sms. Klanten kunnen dan real time een afspraak maken met één de bezorgers over de datum en tijd. Dat kan zeven dagen per week van 19.00 tot 23.00 uur. Redjepakketje wil ook retourpakketjes ophalen.

De dienst begint in Amsterdam, zegt Brunsting tegen Emerce. “We hebben daar nu drie bezorgers. Als het goed gaat breiden we uit, maar dat zullen wel voornamelijk de grote steden in de Randstad zijn.”

Red je Pakketje zou nu al in alle webshops gebruikt kunnen worden, waaronder Bol.com. ‘Onze klanten krijgen een uniek adres die ze gebruiken bij de verzendgegevens in een webshop.’ De kosten voor de besteller zijn 4,50 euro per bestelling.

Deel dit bericht

4 Reacties

Gerard

Lees gisteren dan een zelfde soort service in ‘s-Hertogenbosch is live gegaan, onder de naam http://www.hallobezorger.nl schijnbaar toch markt voor. Benieuwd hoe zich dit gaat ontwikkelen, mooi voorbeeld uit New York met fromparcel.com

Jeroen Boeve - Specishops

Inmiddels is hun dienstpakket uitgebreid en leveren ze bestellingen in de avond bij klanten af. Deze pakketten zijn dezelfde dag bij de webshops opgehaald. Goed bezig!

Rosita

Helaas lees ik overal, na dat ik vandaag zelf de dupe was van een niet nagekomen afspraak dat ze er geen snars van bakken. Vandaag de hele dag thuis gezeten, extra betaald en zonder enig contact ineens lezen dat er morgen een ‘poging’ word gedaan. ? Morgen moet ik werken. Dag daarna is kerst avond. Wie red mijn pakketje?? ?

Sandra

Vanmiddag geleverd gekregen en de track and trace is super!! De chauffeur kwam keurig zonder scher en sjeeswerk hier in de straat (menig andere pakketdienst heeft zich al stuk gebeten op het vinden van ons adres en zeggen dan dat je niet thuis was….) en parkeerde netjes zonder in de weg te staan. Aan de deur nog een vriendelijk goede dag en veel plezier van uw bestelling. Helemaal goed!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond