Deel dit artikel
-

Nieuwe entertainmentzaak Media Markt bij Amsterdam Centraal

Media Markt Amsterdam blaast entertainmentzaak Fame nieuw leven in, in de bestaande winkel aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Daar wil men het grootste entertainment assortiment in Nederland aanbieden, zo maakte de retailer vandaag bekend.

De komende maanden werkt Media Markt aan verdere activiteiten om consumenten te trekken. Zo wordt Juke, de streaming muziekdienst van Media Markt, verder ontwikkeld door een zo ruim mogelijk entertainment assortiment te bieden. De fysieke winkels worden steeds meer een belevingsplek.

‘We gaan er alles aan doen om bezoekers een fantastische beleving te geven,’ zegt directeur Barry van Ruiven. ‘Denk aan optredens, signeersessies en feesten – in lijn met ons doel om van elke Media Markt een ‘pleasure dome’ te maken.’

Media Markt Amsterdam Centrum nam een dezer dagen de muziek- en filmvoorraad van Fame over na een faillissement. Ook de rechten op de naam Fame zijn overgenomen. Het afgelopen weekend zijn de laatste afspraken gemaakt. Er wordt nog gewerkt aan het ontwerp van de verbouwing van de winkel aan de Oosterdokskade.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond