Deel dit artikel
-

Nieuwe Pixels, Home en Pixelbook verwacht

Grote onthullingen worden vanaf 18.00 uur Nederlandse tijd niet verwacht bij de hardware aankondigingen van Google. Sterker nog: de meeste details liggen al op straat.

De belangrijkste aankondiging zijn de nieuwe Pixel smartphones, die in twee smaken komen: de Pixel 2 XL met 6 inch scherm (groter dan het vorige model) en de Pixel 2 met 5 inch scherm.

De toestellen zijn naar verluidt uitgerust met Qualcomms Snapdragon 835 chip, 4GB RAM, 64GB of 128GB opslag en 12 megapixel camera’s. Mogelijk leveren de batterijen meer energie. Nieuw is verder dat er een zoekscherm onderaan het scherm verschijnt.

De Pixels zouden eerst al deze maand uitkomen, maar dat wordt nu 15 november. Daarbij is wederom niet duidelijk of de smartphones ook in de Benelux verkrijgbaar zullen zijn.

Google gaat ook een nieuwe versie van zijn slimme luidspreker Home aankondigen. Dat is een kloon van Amazons Echo.

Ook wordt een luxe versie van de Pixel Chromebook (Pixelbook) verwacht, die zou moeten concurreren met de MacBooks. De Pixelbook draait uiteraard op Chrome OS. De grote vraag is hoeveel die gaat kosten. Er zou een stylus worden meegeleverd van 100 dollar.

De presentatie kan via YouTube live worden gevolgd:

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond