Deel dit artikel
-

NU.nl introduceert nieuw design

Het design van NU.nl is aangepast om beter aan te sluiten op de grotere PC- en laptopschermen die er in omloop zijn. Tegelijkertijd zijn er twee nieuwe advertentiemogelijkheden bijgekomen. Niet eerdere vond er op deze schaal een vernieuwing plaats van NU.nl. (meer…)

Deel dit bericht

6 Reacties

Mark de Kock

Met alle respect voor de stukken op Emerce die wel van kwaliteit zijn. Extra advertentieruimte en een bredere site is toch geen nieuws item waard lieve mensen.

PieterH

Ik ben niet onder de indruk van het nieuwe design. Ze hebben erg lang gewacht om het bij te werken en hebben eigenlijk weer een suf en ouderwets ontwerp bedacht waarbij reclame-inkomsten voorop staan. Het is duidelijk dat het nu.nl niet om gebruiksvriendelijkheid of content gaat, maar om geld en dat is erg jammer.

Nandoe

“Voor de nieuwe posities zal een tarief van 20 euro ecpm gelden.”
ecpm of cpm?

Stefan Smit

Ik ben het met Mark eens. De insteek van het artikel lijkt nu alleen over de extra (niet zo spannende) advertentiemogelijkheden te gaan en dat de site (o.a.) daarom breder is gemaakt. Terwijl het best een interessant artikel had kunnen worden als de focus hier minder op was gelegd.

Jannemiek - Emerce

@ Mark en Stefan, my bad. Ik had bij dit stuk inderdaad de insteek moeten kiezen dat het voor het eerst is dat het design van een grote site als NU.nl op deze schaal wordt aangepast. Dat komt verderop in het stuk terug en dat had eerder moeten staan. De advertentiemogelijkheden zijn natuurlijk een bijkomstigheid.

Aad

Iemand ervaring met oudere versie IE? Layout van Nu.nl lijkt niet meer te werken voor IE 6 of 7?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond