Deel dit artikel
-

Omoda met gratis same-daydelivery

Vaste klanten van schoenwinkel Omoda, de zogeheten clubmembers, kunnen hun nieuwe schoeisel op dezelfde dag van bestelling gratis laten bezorgen.

Daarvoor moeten ze enkel lid zijn van Club Omoda en hun order voor twaalf uur ’s middag plaatsen. De vraag naar deze optie is niet bijster groot, maar het bedrijf wil de dienst kunnen aanbieden aan degenen die het wensen.

De noviteit in de dienstverlening vloeit volgens de winkel uit Zierikzee direct voort uit twee recente maatregelen om de bedrijfsvoering te verbeteren. Omoda stapte namelijk over van logistiek partner en stapte over naar een ander e-commerceplatform. Er wordt nu gewerkt met DHL en Salesforce Commerce Cloud.

Ook het loyaliteitsprogramma is onder handen genomen. Het design is aangepast en same-daydelivery wordt nu als gratis dienst aangeboden aan clubleden. In de loop van het jaar wordt Club Omoda verder uitgebreid.

E-commercemanager Gertie Bin zegt in een interview met Emerce dat ze veel meer op data wil gaan sturen. Het klantenprogramma is daar een onderscheidend voorbeeld van. Driekwart van de klanten is inmiddels lid, tweederde daarvan is daadwerkelijk een actieve spaarder. Van al die klanten weet Omoda nu wat hun voorkeuren zijn, iets dat goed van pas komt bij het afstemmen van de kanaalinhoud en bedenken van nieuwe services.

Foto: karl koks (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond