Deel dit artikel
-

Online koopjesjagen bij bakstenen winkels

Online prijsvergelijkers bestonden al, maar online koopjesjagen bij fysieke winkels is als niche nauwelijks ingevuld. Zoeksale.nl denk in die behoefte te voorzien.

Zoeksale.nl, vandaag gestart, biedt een continue wisselend aanbod van bakstenen winkels uit heel Nederland. Voor de consument een manier om vanuit huis aanbiedingen te shoppen bij fysieke winkels en voor winkeliers een eenvoudig inzetbaar online verkoopkanaal.

Het bedrijf levert merkartikelen van kleding- en schoenenwinkels met kortingen van 30 tot 70 procent. “Voorlopig doen we vooral kleding en schoenen, omdat die markt veel concurrentie heeft van internet”, zegt bedenker Jasper van Heusden tegen Emerce.

Zoeksale.nl verzorgt de gehele online verkoop voor deelnemende winkeliers. Vaak ontbreekt het aan tijd of voldoende kennis om een professionele webwinkel te managen en een groot online publiek te bereiken, zegt Van Heusden.

In de praktijk komt het erop neer dat Van Heusden de spullen zelf ophaalt en in zijn eigen magazijn zet. Over de verkoop rekent hij een commissie van dertig procent, al kan dat voor bepaalde productgroepen afwijken.

Zelf komt Van Heusden niet uit de retail, zo moet hij toegeven. Hij werkte voorheen bij Wanadoo (Euronet internet), KPN/Gemnet en Nuon en is sinds 2007 zelfstandig adviseur. Hij gelooft in het concept nu steeds meer mensen de hand op de knip houden en op zoek zijn naar aanbiedingen.

Deel dit bericht

1 Reactie

leonie

slim iniatief.. vooral voor de fysieke winkels die nog niet weten hoe ze de online markt gaan betreden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond