Deel dit artikel
-

Online mediaspecialist ToLocal haalt 175.000 euro op bij ‘crowd’

ToLocal, het nieuwe online medianetwerk dat landelijke adverteerders koppelt aan lokale, online media, heeft via het Collin Crowdfund 175.000 euro opgehaald om haar activiteiten versneld uit te breiden. Zestig investeerders staken gemiddeld 2900 euro het bedrijf.

ToLocal maakt de lokale, online nieuwsmedia bereikbaar voor landelijke adverteerders zodat zij de consument lokaal kunnen aanspreken. Daartoe bundelt het bedrijf de krachten van de vele honderden kleinere uitgevers die in deze markt actief zijn en koppelt hen aan de mediabureaus waar de landelijke adverteerders mee werken.

ToLocal is het derde MKB-bedrijf dat via Collin Crowdfund een forse financiering binnenhaalt. Net als de twee voorgaande bedrijven, de Typetuin en Restaurant Da Carlo, werd de lening van ToLocal binnen zes weken volgeschreven.

De volgende leningaanvraag op Collin Crowdfund is van VacuMedical. Het bedrijf achter de Been-Kliniek en de RSI-kliniek past sinds vorig jaar oktober een nieuweb vacuümtherapie toe voor de behandeling van been- en RSI-klachten en is zo succesvol dat zij niet meer aan de vraag kan voldoen. Via Collin Crowdfund wil oprichter Maarten Coolen tweehonderdduizend euro ophalen om op korte termijn vestigingen te kunnen openen in Rotterdam en Hengelo.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond