Deel dit artikel
-

Onze-fiets.nl gooit handdoek in de ring na publiciteit

Webwinkel Onze-fiets.nl is uit de lucht gehaald nadat het consumentenprogramma Kassa aandacht besteedde aan de vele klachten over het bedrijf. Al ruim een jaar stromen klachten binnen over fietsen die niet geleverd werden en beloftes over terugbetalingen die niet werden nagekomen.

Eigenaar Dzenan Merdanovic liet na lang aandringen weten: ‘Besloten is de handelsactiviteiten te beëindigen. En de openstaande bestellingen af te handelen. Er worden geen nieuwe meer aangenomen.’

Onze-fiets.nl was al de zoveelste poging van Merdanovic om een webwinkel in fietsen op te zetten. Onder de vlag van Bikedumper werden eerder Bikedepot.nl en Actie-fiets.nl opgetuigd. Ook toen al regende het klachten.

Na tientallen klachten over Bikedepot.nl werden ook deze activiteiten stopgezet, waarna Merdanovic vrolijk aan een volgende website begon.

De ondernemer gaat naar eigen zeggen faillissement aanvragen. Domeinnamen onze-fiets.nl, bikedepot.nl, xlbikes.nl en koopjefiets.nl zijn offline gehaald.

Deel dit bericht

13 Reacties

Dinato

Hoi ik heb een vraagje. Ik heb ook bij onze fiets .nl een fiets besteld. Weet jij hoe ik mijn geld terug kunnen krijgen?

met vriendelijke groet Malacia DF

JAN toonstra

Besteld een fiets via iDEAL betaald was achteraf niet de goeie gebeld uitgelegd aan de telefoniste heeft het genoteerd en zouden het geld terug boeken noch niks ontvangen geen mail geen geld

Mieke

Failliet = Failliet. Je kunt je geld via de curator proberen terug te krijgen. Op deze manier werken is voor sommige ondernemers big business. Iedere keer een nieuw bedrijf starten (BV-tje) en deze na verloop van tijd laten klappen. Het zou verboden moeten worden.

Ursula

Ook hier helaas geen geld geen fiets, na lang sparen kon ik(alleenstaande moeder) eindelijk een fiets kopen voor mijn zoontje zijn verjaardag, eindelijk eens een nieuwe, zo trots waren we, op een nieuwe fiets straks naar de middelbare school, en nu, niks, ja verdriet!

A de Groot

Wie is zijn curator? Vandaag nog app-contact met deze meneer gehad (Jenan) hij zegt vóór 12 dec geld terug te betalen….ook geld weg en geen fiets!

JanCarlo

Ik had ook een fiets besteld en betaald nu nog steeds geen fiets of geld gezien
Hoe en wat moet ik doen….

Go

Nu hetzelfde verhaal met zijn nieuwe site: boomfietsen.nl

Bianca Gunsing

Hier dezelfde ervaring met Boomfietsen.nl
Jenan Merdanovic, Wel de goede fiets geleverd, maar zadel, trappers, verlichting, reflector, bel, standaard ontbreken.
Telefonisch contact is onmogelijk. Op mails wordt niet gereageerd.
In ieder geval hebben we een fiets, maar mijn dochter heeft er nog niets aan…. Ben bang dat we kunnen fluiten naar de rest van de onderdelen dus. Had ik vooraf maar beter onderzoek gedaan. Maar site ziet er betrouwbaar uit. Hoe had ik dit kunnen weten? De naam Jenan Merdovic zag ik pas na mijn betaling.

D.

Hai Bianca,

Was even nieuwsgierig of je het restant nog binnen hebt gekregen?
Wij hebben een week geleden 2 fietsen besteld. Helaas ook te laat erachter gekomen met wat voor praktijken deze oplichter bezig is. Mocht hij morgen niks geleverd hebben, dan gaan wij aangifte doen en iedereen op de hoogte stellen met wie hij ook maar enig contact heeft (de opslag, kassa! Fraude.nl etc.)

Bianca

Nee, niets nabezorgd gekregen. En totaal geen reactie op mailtjes. Telefonisch niet bereikbaar. We hebben zelf maar de onderdelen gekocht…
Waar gaat u aangifte doen?

D.

Jeetje wat vreselijk balen, maar gelukkig nog een deel geleverd gekregen, al ben je veel extra kosten kwijt aan de losse onderdelen. Ik ben vooralsnog 345 euro kwijt 🙁 en onze meiden hebben geen fietsen.
Email reageert hij inderdaad niet op en het telefoonnummer is niet in gebruik.
Wij komen uit Nieuw-Vennep, dus doen daar aangifte en misschien dat het ook wel online kan.
Hoe meer mensen aangifte doen, hoe beter denk ik dan maar. Deze man moet gewoon gestopt worden!
Ben bang dat er al heel veel gedupeerden zijn.

jori

Ben ook gedupeerd door boom fietsen, niks kopen! Voor mij was het maar een slot, maar kan er slecht tegen. Cappele woont deze beste man toch?

Marielle

Ik heb ook al aangifte gedaan, doe aub allemaal aangifte zodat we serieus worden genomen!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond