Deel dit artikel
-

Oproep: Toepassingen voor selfservice gezocht

Op donderdag 3 maart houdt Emerce een seminar over selfservice. Voor deze Emerce Update zoeken we bedrijven die een innovatieve toepassing voor selfservice hebben ontwikkeld en deze willen demonstreren aan bezoekers van het congres.

Selfservice is het fenomeen waarbij bedrijven klanten in staat stellen om veel taken zelf uit te voeren. Zoals het online wijzigen van adresgegevens, zelf online inchecken bij de luchtvaartmaatschappij, via de website downloaden van declaratieformulieren of online een berekening maken voor een verzekering.

In navolging van het congres dat Emerce in november hield over trends, zal er ook deze keer een ‘Playground’ geopend worden. Deze is bestemd voor bedrijven die een nieuw en/of innovatief product op het gebied van selfservice willen laten zien.

Het kan gaan om nieuwe software, maar we zoeken met name ook naar partijen die innovatieve selfservice machines (‘vending machines’) willen laten zien. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Kodak Picture Maker of de selfservice incheck-machines op luchthavens.

Hebt u interesse om hier aanwezig te zijn met uw product? We bieden twee opties: een premium positie en een kosteloze aanwezigheid. Bij de laatste worden uit het aanbod de meest innovatieve inzendingen geselecteerd door de redactie van Emerce, een plek op de Playground is daarmee niet gegarandeerd. Wie kiest voor een premium-positie is wel verzekerd van een plaats en heeft bovendien een betere plek dan de gratis exposanten.

Voor de premium-positie kunt u contact opnemen met de sales-afdeling van Emerce, mail of bel met Mischa Bender (sales@emerce.nl of 023 – 546 39 20). Voor de gratis plekken op de Playground kunt u mailen met (marketingIT.2@bp.vnu.com). Geef in beide gevallen aan welke voorzieningen nodig zijn voor het tonen van het product.

Voor meer informatie over het programma en de lokatie van de Emerce Update Selfservice klik hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond