Deel dit artikel
-

Oxyma haalt media- en omnichannelspecialisten in huis

Oxyma haalt Karen Pot van Cmotions en Jean-Paul Geelhoed van MindShare binnen om twee nieuwe kennisgebieden verder vorm te geven, mogelijk met aansluiting tot aankomende overnames.

Vanochtend werd de personele uitbreiding door het bedrijf aan het Vasteland in Rotterdam bekendgemaakt.

“Het stelt ons in staat om vanuit een Build-strategie andere domeinen te betreden. Kijk je naar Geelhoed dan halen we toch iemand binnen die een directorpositie had en de koppeling tussen media en data en data kan leggen.” Pot brengt de veelgezochte expertise over organisatieontwikkeling mee, legt managing consultant Raymon de Kruijff aan Emerce uit.

Karen Pot: “Voor zowel het merk als de medewerkers is een omnichannel aanpak een ware revolutie, soms een cultuurschok. Dit is de reden waarom verandermanagement van cruciaal belang is bij de aanpak.”

Oxyma heeft de focus op vier domeinen: technologie, proces, insights en creativiteit. Eerder kondigde het al aan zijn werkterrein te willen verbreden. De aanstelling van Geelhoed en Pot is daar het directe gevolg van. Daarnaast wordt gewerkt aan een of enkele overnames op bepaalde expertdomeinen. “Binnen enkele weken moet je daar meer over horen. Denk aan het soort bedrijven dat je typisch in de Emerce 100 tegenkomt”, aldus De Kruijff.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond