Deel dit artikel
-

Persgroep verzorgt advertentieverkoop NDC

NDC mediagroep en de Persgroep Nederland gaan een strategische samenwerking aan.  Persgroep Nederland zal de advertentieverkoop van het dagblad, weekblad en het digitale portfolio van de NDC mediagroep aan nationale adverteerders gaan verzorgen.

Door deze overeenkomst zullen de drie regionale dagbladen van NDC mediagroep (De Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad) op de advertentiemarkt gekoppeld worden aan de acht regionale dagbladen van ADR Nieuwsmedia.

Ook zullen de meer dan 30 weekbladen van NDC mediagroep gekoppeld worden aan de 200 weekbladen van de Persgroep Nederland en andere reeds aangesloten uitgevers. Daarnaast zal het volledige NDC digitale portfolio ontsloten worden voor de adverteerders en bureaus van de Persgroep Nederland.

De overgangsperiode start vanaf 1 september en duurt tot 1 januari. Op dit moment werken beide partijen al samen op het gebied van content en distributie. De klant staat centraal in de komende overbruggingsperiode. NDC mediagroep zal de bestaande campagnes die lopen via ProMille Media bij haar huidige klantenportfolio uiteraard respecteren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond