Deel dit artikel
-

Personalia

Rob Dorpmans is benoemd tot Algemeen Directeur van PEPC Worldwide. Hij volgt mede-oprichter van het bedrijf Raoul Maphar op. Deze gaat zich richten op de ontwikkeling van initiatieven en concepten binnen PEPC.

Jules The is benoemd tot Director International Business Development bij Lost Boys/IconMedialab. Daarvoor was hij onder meer Managing Director voor IconMedialab Amsterdam en meest recent voor Icon Medialab Brussel. The's "onmiddellijke prioriteit" is "de uitdagingen aangaan die zijn ontstaat door de moeilijke staat van de markt".

Alan Parker is benoemd tot sales & marketing director Europe van Temtec, een van de snelle groeiers uit de Deloitte & Touche Fast 50 en leverancier van software voor business intelligence. Hiervoor was Parker General Manager van ManTech Systems Solutions Corporation, dat is gespecialiseerd in de migratie van grote relationele databases naar DB2.

Johan Riethoff is aangesteld als Program Director en lid van het management team bij business proces automatiseerder Staffware. Daarvoor was hij onder meer Divisiemanager Back-office bij Anova verzekeringen en interim manager voor Molenaar en Lok Programma-management.

Joep de Hoog is 'Business Developer en Multichannel Communication Advisor' geworden bij C-Two, dat doet in 'toegepaste digitale media services'. De Hoog zal zich richten op de versteviging van de positie in de Nederlandse markt. Daarnaast zal hij de Duitse markt ontginnen.

Alexander Loudon is communications manager geworden bij Backstream, 'the digital delivery company'. Hij heeft onder meer gewerkt bij ondernemersnetwerk First Tuesday en is tevens auteur van 'Webs of Innovation; The Networked Economy Demands New Ways to Innovate'.

Bas Zwart is account manager geworden bij Spectra, de FMCG/retail business unit van Claritas. Daarvoor was hij werkzaam voor Loyalty Management International in Ierland en voor AC Nielsen in België.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond